Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 4

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

2 липня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

2 липня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

17 червня 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

ГАМБУРЗЬКИЙ РАХУНОК ХОМУТЕЦЬКОГО ГИРЬОВИКА

Тепер також і в славнозвісному німецькому місті Гамбурзі, який давно вже фігурує в широковживаному крилатому виразі і де проходив чемпіонат світу з гирьового спорту, знатимуть, які ж то дужі люди мешкають в Україні і зокрема  в нашому селі Хомутці. Українці здобули перше загальнокомандне місце, а хомутецький геркулес у складі збірного колективу, майстер спорту України Сергій Силка, вихованець заслуженого тренера України Сергія Отиська, виборов срібну медаль – 2-ге місце у вправі так званий «Довгий цикл».

До речі, Сергій вже 4 рази  займав другу сходинку, змагаючись серед дорослих спортсменів, а одного разу був першим  в двоборстві на чемпіонаті світу.

Раді повідомити: перемога в Гамбурзі зробила Сергія Силку носієм почесного звання – заслужений майстер спорту України.

 

Петро Стукало,
голова районної організації ВФСТ «Колос»,
почесний працівник фізичної культури і спорту України

13 червня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

ЗРУЙНОВАНА ТРІАДА


Дві пари – «Хлібороб-Ліс» (Шахворостівка) – «Олімпія» (Савинці) , «Колос» (Великі Сорочинці) –  «Нива» (Попівка) – з квінтету найсильніших за підсумками торішньої першості Миргородського району зітнулися в четвертому турі вже  зі статусом відкритого змагання того краю. Перша з них (3-тя і 4-та команди) являла собою стовідсоткових лідерів – у них було по 9 очок із 9 можливих.
Господарі (шахворостівчани) з пенальті на 38-ій хвилині відкрили рахунок після удару Андрія Михайленка. Гості не тільки відігралися в другому таймі (Владислав Власенко, 54 хвилина), а й вийшли вперед, і у свою чергу реалізувавши пенальті (Костянтин Шеремет, 67-ма хвилина), призначеного за нечемне поводження «хліборобів-лісників» у власному карному майданчику з нападником «олімпійців» Олександром Осипенком. Відтак савинцівська футбольна дружина  після перемоги – 2:1 стала «руйнівником» лідируючої тріади і зійшла одноосібно на турнірний «олімп» з 12-ма  очками, знову здужавши в Шахворостівці місцевих, хоч і з превеликими труднощами (торік було куди легше – 5:0). Ще один колектив із того тріумвірату недавніх очільників турнірної таблиці – попівська «Нива» - виборола нічию на виїзді з рахунком 2:2 в дуелі  із зазначеним вище суперником при титулові (чинний чемпіон) – великосорочинським  «Колосом». У попівчан 10 очок і  наразі друга позиція в турнірній ієрархії. Їх «підпирає» зухвалий ФК «Зуївці» (9очок), достоту несподівано «нокаутувавши» в гостях ФК «Комишню»  із сусіднього селища – 4:1! За втраченими очками нога в ногу із дерзкими зуївчанами крокують представники ще одного селища – ФК «Ромодан» (6 очок у 3-ох поєдинках), на виїзді обігравши «Темп» (Черевки) – 4:0. Такі ж показники і в баранівської «Ниви», яка через вельми поважну причину матч із біликівським «Променем» проведе пізніше. Наставник баранівських футболістів Юрій Цьова якраз у суботу брав шлюб! Із чим його й вітають колеги на футбольній ниві з Миргородщини!
Хомутецький «Старт» дома взяв гору над аматорами з ФГ «Татарчук АП» (Великі Сорочинці) – 4:2, виборснувшись угору із в’язкого квартету «безочкових», як і «Колос» після нічиєї «на  приїжджій «Ниві». Тільки в нього поки що всього лиш очко і 10-та позиція в турнірній таблиці.

Олексій Полив’яний

11 червня 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

6 червня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

ЧЕМПІОН У СТУПОРІ, АБО ДУБЛЬ ЯК ПРЕЗЕНТ


Знову кон’юнктура не залишає іншого вибору, як розпочати інформування про черговий, третій, тур відкритої першості Миргородського району з футболу з перебігу подій матчу за участі чинного чемпіона – великосорочинського «Колоса». Приймав він четверту команду торішнього розіграшу «Олімпію» з Савинців, яка після приходу на тренерський місток відомого в області фахівця Володимира Гришка неймовірно наддала в потузі. Тож на 15 хвилині стартової половини Олександр Назаренко з подачі свого тезка Безуглого взяв ворота «Колоса». Але небавом великосорочинська дружина вирівняла становище (Олег Шутько). Та «олімпійський» іменинник Костянтин Шеремет (йому виповнилося 20) втілив перевагу свого колективу дублем (до і після перерви) – 3:1 на користь представників Савинців. Вони продовжують очолювати турнірну таблицю завдяки ліпшій різниці забитих і пропущених голів. Отже, ще чинний чемпіон утретє поспіль опинився в нокдауні і з пустопорожнім турнірним багажем прозябає в глибокому ар’єргарді. Але шлях нагору йому не заказаний. Вочевидь, із ступору «Колос» вийде вже найближчими турами, бо гру демонструє хай і не чемпіонську, проте вельми пристойного рівня. Втім, наступний двобій «Колоса» з «Нивою» (Попівка) гарантовано успішним для великосорочинської команди навряд чи може стати.

А переслідує по п’ятах «Олімпію» шахворостівський «Хлібороб-Ліс», у свою чергу здобувши третю перемогу поспіль цього разу над баранівською «Нивою» - 4:2, відтрутивши її вниз. Зате «Нива» попівська теж на одній нозі з лідерами, взявши гору над черевківським «Темпом» - 13:1. ФГ «Татарчук АП» (Великі Сорочинці) – ФК «Комишня» - 0:1; ФК «Зуївці» - «Промінь» (Білики) – 4:0. Матч ФК «Ромодан» - «Старт» (Хомутець) перенесено через зайнятість хомутчан у обласній спартакіаді.


Олексій Полив’яний

4 червня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

ПЕРЕДЧАСНІ ЖНИВА

Центральним поєдинком другого туру відкритої першості Миргородського району з футболу календар визначив двобій ще чинного чемпіона великосорочинського «Колоса» з третім призером торішньої першості «Хліборобом-Лісом» (Шахворостівка). Після конфузу в стартовому поєдинку команді з батьківщини славетного Гоголя, яка знову приймала суперника на своєму полі, мабуть же, конче необхідно було реабілітуватись. Однак, видно, сам бренд гостей зумовив другу поразку господарів. Хоч і по мінімуму, але «Хлібороб-Ліс» зумів «упорати» «Колоса» хай тільки й на футбольному полі - 1:0 на користь шахворостівчан. Причому «хлібороби» 2/3 ігрового часу «жнивували» вдесятьох. Перемогу їм приніс влучний удар Анатолія Сидоренка. Як зауважив тренер переможців Анатолій Коваленко, такі змістовні дії, таку пристрасність із боку, власне, обох команд він у районних змаганнях спостерігав не часто. Напевне, тому, що на матчі були присутні «куратори» обох колективів – депутати обласної ради Михайло Харченко і Юрій Тараненко, емоційно вболіваючи кожен за своє «дітище». Глядачі взагалі шаленіли від захвату, відстежуючи перипетії драматичної боротьби! Тож «ужинок» після двох турів у «Хлібороба-Лісу» стовідсотковий – 6 очок. Не відстала й «Нива» з Попівки, «зібравши» після виграшу в хомутецького «Старту» теж стільки ж. Удруге пригальмував черевківський «Темп», поступившись на своєму полі савинцівській «Олімпії» - 0:14. Призвідцями такої приголомшливої поразки можна вважати форвардів «олімпійців» Олександра Назаренка і Костянтина Шеремета: влаштували змагання між собою, хто більше заб’є. Десь дещицю до півдюжини не дотяг кожен. До честі господарів, із організаційного боку спортивний захід був підготовлений на межі можливостей невеличкого села завдяки старанням сільського голови Юрія Нероди і наставника «Темпу» Володимира Бутенка: інформаційне забезпечення, вважай, на все село; урочистості перед початком матчу за участі депутата районної ради, директора ТОВ «Савинці» Тетяни Ситник; гостинний прийом приїжджої команди; об’єктивна оцінка перебігу подій на полі значної кількості як для цього населеного пункту глядачів. Словом, футбол повертається в село Черевки. І це найбільше радує. Ну а очковий набуток «Олімпії» - півдюжини очок – дозволив очолити турнірну таблицю відкритої першості Миргородщини за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів.

ФК «Комишня» обіграв дома ФК «Ромодан» - 2:1. Переможний гол на рахунку Олександра Мирошника. Біликівський «Промінь» на своєму полі поступився ФГ «Татарчук АП» - 3:5. «Ниві» (Баранівка) приплюсовано три очки без гри через неявку з поважної причини ФК «Зуївці». Колектив із Шишаччини з 6-ма очками також серед лідерів.

А третій тур готує нове випробування для чемпіона – дуель із «Олімпією» у Великих Сорочинцях.


Олексій Полив’яний

4 червня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

22 травня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

22 травня 2012


... 4


  Закрити  
  Закрити